7 Haziran 2014 Cumartesi

Ahşap boyama kapı duvar süsü...


Herkese merhabalar mutlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.Ben çok  stresli bir hafta sonu geçiriyorum.Haziran ayının bilinmeyen  bir  gününde açıklanacak tayin işi beni hayli  strese soktu.Hakkımızda hayırlısı olsun.Kendimi boyaya verdim.Hele de  Feyza'nın Cicileri  bloğunun sahibesi Feyzadan aldığım malzemelerim gelince.Keyifle takip ettiğim blog arkadaşım eşinin kestiği kendisinin boyadığı cicilerle beni imrendiriyordu.Sipariş alıyormusunuz soruma gelen  yanıt,fiyatların da makul olmasıyla hemen sıraladım isteklerimi.Çok temiz bir işçilik,çok samimi bir tavırla karşılaştım.Kendisine  ve  eşine tekrar teşekkür ederim.  Bloğuna göz  atabilir benim gibi piyasada bulamadığınız objeleri kestirebilirsiniz.İşte asıl  konu ne yaptım.  


Çit  üstündeki kuşu İskenderun'da hobi malzemeleri satan bir yerden amaçsızca almıştım.Her zaman bulamıyorum malzeme alacak yer bir gittimi fütursuzca alıyorum bu durum eşimi sinir ediyor toplu alınca ücreti de toplu oluyor ya ondan.  Kuşevim ve kalp Feyza'dan.Çitteki kuş ve kuşevini  kendim boyadım.uğraşmayı seviyorum zamanımı doldursun yorsun beni  çalışmalarım.Havalı havalı anlatıyorum ama bilinçli boyamıyorum  tabi hiç eğitim  almadım gözüme hoş görünene kadar oynuyorum boyalarla teknik falan anlamam hocalarımıza ayıp etmeyeyim.Saygıyla eğiliyorum.Sonrası biraz ctencıl,biraz yağlı boya eskitme...Bu kadar.Ne kadar aradıysam da panoları asmada kullanılan tellerden  bulunduğum yerde  bulamadım.Ben de kızlarımın resim defterlerinin telini çıkarıp onu taktım.


 Kuşumuzun ağzı  açık şarkı söylüyor asetat kalemiyle  bir kaç nota  çizdim.Köşedeki boşluğa küçük bir çiçek yapacaktım ama yağlı boyayı sürmüş bulundum orası da boş kaldı.Bir kaç  nota  da oraya mı yapsaydım ki.
Feyza hanım da karma karışık siparişlerimi duyunca şaşırdı birbiriyle  alakasız bir  sürü parça.Parçalar birleşince böyle bir  sevimlilik çıktı ortaya bakalım ilerleyen günler neler çıkaracak karşımıza.Ben çok severek kullanacağım.Umarım siz de beğenirsiniz.Sevgiler...

6 yorum :

  1. Çok güzel olmuş, her ayrıntısı ayri güzel, ellerine sağlık canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esracığım beğenmene sevindim.Sevgiler...

      Sil
  2. Çok hoş bir kompozisyon olmuş, ellerine sağlık. Defter teli kullanmak da pratik zeka belirtisi ki böyle insanları çok sever ve takdir ederim. Bir tek eleştirim olabilir, kabul edersen. Welcome yerine Hoşgeldiniz desek daha iyi olmaz mı?
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aslında güzel evim yazdım fırçayla önce eşim beğenmedi sonra tekrar tekrar boyadım hoşgeldiniz de çok uzun geldi beceremem diye kolaya kaçıp stencılla yazdım.Ben de türkçe yazılmasını destekliyorum.Teşekkür ederim.sevgilerimle...

      Sil
  3. eğitim almadım diyorsun ama profesyonellere taş çıkartıyorsun maşallah tayininizde sizin için hayırlısı neresiyse orası olur inşallah hobi malzemelerine kolay ulaşacağın bir yer olur inşallah hobicinin duasıda böyle olur işte:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Elif'im ben de aynı duayı ediyorum hem hayırlı bir yer hem hobi malzemeleri bulabileceğim bir yer olsun inşallah...sevgilerimle...

      Sil