5 Mayıs 2015 Salı

ahşap boyama ...

        Herkese merhabalar.Nihayet bahar temizliği bizim evde de başladı.O yoğunluğun içinde küçük bir kaçamak yapıp geçen hafta boyadığım kuzen Leyla' nın mutfak takımının kalan parçalarını paylaşayım istedim.


        İşte şu aşağıdaki kırmızı beyazların yanına farklı resimlerle aynı uygulamalarla peçetelik ve kapı süsü sadece kavanoz takımı kaldı eksiğimiz bakalım kısmet ne zamana.Yeni evine mutfağına çok yakıştı bu renkleri mutfakta çok seviyorum cıvıl cıvıl.Sahibi de çok beğendi.


             Hamur kabartma yapsam çok daha güzel olacaktı ama işte renkli çıktı alamıyorum bu köyde sadece elimde olan resimlerle bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Şu tepsideki minik resimleri nerden aldığımı hatırlamıyorum aynı resimleri bir daha da bulamadım temin edebileceğim bir adres varsa yardım lütfen.








Bu günlük bu kadar herkese mutlu günler...

7 yorum :

  1. Kuzen Leyla çok şanslı, bu güzelliklerle dolu mutfakta yemek yapmak ayrı bir keyif olur.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok şirin olmuşlar, güle güle kullansın kuzenin :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bahar temizliğindeyim:)) İkimize de kolay gelsin. İnsan çalışkan olunca araya böyle güzellikler sıkıştırabiliyor, anlaşılan:) Ellerine sağlık çok güzel olmuş, kuzenin güle güle kullansın senin de her şey gönlünce olsun.

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzel emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Ellerinesağlıkcanimbenim çok güzel bukadar işin arasında bravo sana

    YanıtlaSil
  6. Kırmızılar,puantiyeler daha neler neler ne güzel yakıştırmışsın hepsini, ne kadar zevkli bir arkadaşımsın sen kuzeninde çok şanslı güle güle kullansın sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Leyla hanımın yerinde olmayı istedim biran:) ne güzel şeyler yapmışsın hepside emek isteyen şeyler çok çok güzel olmuş ellerine sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil