5 Ağustos 2015 Çarşamba

ahşap boyama peçetelik

Herkese merhabalar.Bu hafta keyfim yerinde kız kardeşim geldi ben işteyken yavrularımla ilgileniyor.Ben de boş zamanlarımı onun bekar evine bi şeyler yaparak dolduruyorum ne güzel bir mutluluk, hoş sayılı gün geçiveriyor ama bir sene beni avutacak tatlı anlar geçiriyoruz birlikte, bi dolu kavanoz boyamıştım daha önce, tepsi de ve bu günün yayın konusu peçetelik.


Hamur kabartma çalıştım. pek sevimli oldu.mutlulukla kullanmasını diliyorum.










7 yorum :

  1. Hem de ne sevimli olmuş, güle güle kullansın kardeşin :)

    YanıtlaSil
  2. Ay gozun aydin ablacigim:) Pecetelik de pek sevimli olmus. Benim de elimden gececek bir suru geri donusum materyali var ancak bu kadar detayli calismam mumkun degil. Ne zaman yapacagim bakalim.. cok opuyorum ablacigim, kardesine de selamlar :)

    YanıtlaSil
  3. bu nasıl sevimli bir tavuk böyle çok cici olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Allah keyfini bozmasın arkadaşım. Tavugun heran gıdaklayacakmış gibi canlı canlı duruyor:) Eh bize de yeni üretimlerini keyifle izlemek kalıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Capcanlı duruyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlıkcanim çokgüzelolmuş

    YanıtlaSil
  7. merhabalar ben Esen kızın yeri blogunun sahibi esen blog adresimi esenkznyeri.blogpot.com olarak değiştirdim sizi de yeniden blogumda görmek isterim... bu arada peçeteliğin başta rengi olmak üzere her ayrıntısını çok beğendim kabartmaları da çok hoş görünüyorr. çok selamlar

    YanıtlaSil