8 Ekim 2014 Çarşamba

ahşap boyama tepsi

Herkese iyi  akşamlar diliyorum.Yine  gergin günler geçiriyoruz bütün kardeşlerimize sağduyu ve sabır diliyorum.Zor şartlarda görev yapan tüm kamu görevlilerimizin Allah yardımcıları olsun.Görmezden  gelinmemeli çok zor bir süreç yaşıyoruz ama fütursuzca oturduğu yerden  atıp tutup milleti de galeyana getirmeye  çalışmamalı.Yaşananlarla ilgili herkes gibi benim de içimde  bir sürü şey birikti bu  güne kadar ama sakin olmaya çalışıyorum.Herkese de  tavsiye ediyorum sakin olalım, dua edelim inşallah yeniden huzur buluruz.Dualarım bu  kötü olayların içinde kalan  herkes için polisimiz  için askerimiz için onların aileleri için bu şehirlerde yaşayan ve kurunun yanında yanan  vatandaşlarımız için, bütün birikimi emeği heba olan esnafımız için, korku dolu gözlerle olan biteni anlamaya çalışan masum çocuklarımız için...,anne savaş mı çıktı diye soran yavrularım için.
           Susayım oturayım dedim ama yine dayanamadım işte. Leyla'nın kırmızı beyazlarına devam ettim  ve noktayı koydum.Ne  güzel  renksin kırmızı beyaz her yere her şeye ne güzel yakışırsın. 




               Yarına umut dolu,  huzurla, sevgiyle bakabilmeniz dileğimle sevgiler...

9 yorum :

  1. yazdıklarının hepsi bizlere tercüman oldu nede güzel demişsin kırmızı beyaz heryere ve herşeye yakışır bayrağımıza hele sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be Elifim neler var konuşulacak anlatılacak biz uzakta böyle doluysak oralarda görev yapanlarımız ne yapsın.Kırmızının en güzeli beyazın en temizi bayrağımızda.Kıyamet gününe kadar dalgalansın semada inşaallah.

      Sil
  2. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde duygularıma tercüman oldun canım benim.. allah yardımcımız olsun!
    kırmızı beyaz bayılırım..
    tepsine de çok yakışmış, ellerine sağlık..
    kuzularına kıyamadım:( öp benim için..
    sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sebuş güzel sözlerin için...ben de seni ötüm.

      Sil
  3. çok güzel oldu bu takım :) sizi mimledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.

      Sil
    2. mim için teşekkür ederim müsait bir zamanda cevaplarım canım sorulara baktım.

      Sil
  4. Güzel dileklerine katılıyorum Ezemciğim, takım çok şahane oldu, ellerine sağlık. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil