25 Aralık 2014 Perşembe

kocaman mutlu bir gülümseme...

Herkese iyi akşamlar diliyorum bu gün çok mutluyum çok.Uzaklardan  hediye aldım blog arkadaşım sevgili masal yıldızı tatlı   mı tatlı özene bezene hazırlanmış bir paket gönderdi bana dünyaları verdi.Masal yıldızını eğer hala  tanımıyorsanız bloğunu ziyaret edip  neşeli  yazıların ve el ilerini görmenizi kesinlikle tavsiye ederim.Resimler  biraz zayıf misafirim var iki dakikada kaçamak yapıp çekiverdim.Ayrıntıları görelim mi?



Çok  zarif bir kart bayıldım çürüyene kadar saklayacağım,


Peçetelerim renk renk desen  desen hepsini çok çok beğendim.


Vintage olanları kullanamam sevmelik saklarım herhalde...Notalı parfüm şişeli kelebekli güllü,kalpli harikalar.


Bu  anahtar ve çerçeve figürleri sahip olmayı hayal bile  edemediğim cinsten çok mutluyum yaaa...

Çok sevdiğim pitikare ve dantel desenli bantlar,pitikare kurdelalar,inci stecher,minicik mandallar harikalar doyamıyorum bakmaya.


Sevgili Masal Yıldızı' na çok teşekkür ediyorum eline yüreğine sağlık canım, hepinize böyle dostlar nasip olsun diyorum.Çok mutlu ettin beni çok.sevgiler...

8 yorum :

  1. Bayıldım valla ben de bu cicilere.Mutlulukla kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Züleyha Ablacığım, güle güle kullan. Eline sorunsuz ulaşmasına çok sevindim :) Bu minicik şeyler seni mutlu etmeye yettiyse ne mutlu bana. Minicik bir paket için üşenmeyip yazı hazırlaman çok büyük incelik, görünce çok mutlu oldum inan :) Bu malzemelerden ortaya ne güzellikler çıkartırsın sen kim bilir.. Yapacağın çalışmaları merakla bekliyorum. Sevgilerimle, çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok tatlısın bayıldım hepsine o bantları anahtarları incileri asla bulamazdım çok teşekkür ederim cici kartlarından kopya yaparım ama...çok mutlu ettin beni sevgiler...

      Sil
  3. Güle güle kullanın.Masal yıldızınıda kutluyorum böyle güzel hediyeler seçtiği için.peçeteleri kullanmaya kıyamıyorsunuz ya size bir tüyo vereyim.fotokopilerini çekin dekupaj kağıdı olarak kullananın ben öyle yapıyorum:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ah o fotokopi makinesi olsa ilçede ama malesef yok.sevgiler...

      Sil
  4. Siziin adına çok mutlu oldum. Malzeme konusunda sıkıntı yaşadığınızı biliyordum. Kim bilir ne güzellikler yaratacaksınız. Güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim içtenliğinizle bana huzur veriyorsunuz yorumlarınızı okurken kocaman bir gülümseme düşüyor suratıma Gülay hanım çok seviyorum sizi.kucak dolusu sevgiler...

      Sil