23 Şubat 2015 Pazartesi

abidik gubidik kavanozlar...

Herkese merhabalar enteresan bir şekilde mutlu başladım haftaya Pazartesilerden oldum  olası nefret ederdim geçen hafta deli gibi esen poyrazın yerini bu sabah durgun ve ılık bir hava aldı ona bağlıyorum, kış mevsimine tahammül edemiyorum depresyona giriyorum herşeye ve herkese yansıtıyorum huzursuzluğumu.Benim işim belli olmaz bu haftanın hava tahminlerine baktım az önce yarın poyraz geliyormuş hem de 42 km şiddetinde düşünmemeye çalışıyorum.Neyse sizinle o soğuk gecelerde on - onbeş dakikalık periyodlarla boyayıp bitirdiğim kavanozları paylaşmak istiyorum bu gün. Hobi malzemesi alışverişi benim için ayrıca bir hobi dalı gerekli gereksiz ne bulursam şunu yaparım bunu yaparım deyip fütursuzca alıyorum.Hepsi elimin altında hazır olsun istiyorum.İşte böyle bir alışveriş krizinde sarı anamel boya almış kullanmamıştım.soğuktan mı nedir canım sıcak bi renkle oynamak istedi şu aşağıdaki kavanozları boyadım süsledim.


Minik mutfak temalı dekupaj resimleri kullandım bu resimleri sevgili hobi vakti göndermişti kıyamıyorum kullanmaya bitiverir diye araya cupcake resimleri serpiştirdim.


Rengi doğru yansıtamamışım ama aslında kapakları mor anamelle boyadım,kırmızı ve turkuaz anameli karıştırarak mor rengi elde ettim.




 İki kat dekupaj tutkalı geçtim tüm yüzeye vernik için uygun havayı yakalayamadık, sprey vernik uygulayacağım.


Umarım beğenirsiniz kavanozlarımı sarıya boyasam nasıl olur diye düşünenlere söylüyorum işte böyle olur arkadaşım bence sen daha daha açık sarıya boya.Sevgiler...

14 yorum :

  1. artık bahar gelsin evet! bende çok sıkıldım kardan buzdan soğuktan.. ama az kaldı çok az.. bu sarı renkli cici kavanozlarda tam bahara yaraşır olmuşlar içimi ısıttılar:)
    öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsin Sebuşum gelsin azıcık renklenelim şenlenelim.Teşekkür ederim sevgiler...

      Sil
  2. Ellerine sağlık canim Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Mor ile ben de sorun yaşıyorum, Mor renkte ördüğüm su şişesi kılıflarım fotolarda lecivert gibi çıkmış.. demesen kapaklar tam kahverengi duruyor nedir bu mordan çektiğimiz.. (^_^) kavanozlar çok cici olmuş eline sağlık, güle güle kullan İnşallah.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ışığın açısını yakalayamıyoruz galiba morun bir suçu yok kızma ona.sevgiler...

      Sil
  4. Çok sevimli olmuşlar, ellerine sağlık :) Kapaklar kahverengi görünüyor gerçekten ama ben gördüğümden de gayet hoşlandım :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak işte Hülyacığım varsın kahverengi görünsün o hali de güzel dedin beni çok mutlu ettin.sevgiler...

      Sil
  5. Çok şirin olmuşlar canım:)

    YanıtlaSil
  6. Hiçde abidik gubidik değil çok güzeller ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifim beğenmene sevindim canım rengi daha açık olsa daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum.sevgiler...

      Sil
  7. Sarı ve mor bir birine çok yakışan renkler, ne iyi yapmışsın bir arada kullanmışsın. Gerçi dediğin gibi mor tam yansıyamamış fotoğraflara ama eminim bir menekşe havası var bu kavanozlarda.
    Hobi alış verişi benim için de ayrı bir hobi, her şey elimizin altında bulununca iyi ama bir de düzenlemek, alınanlara evde yer bulmak gerekiyor. O vakit, tez zamanda bizim gibi iflah olmaz hobicilere bir hobi odası hiç olmazsa bir hobi köşesi, inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Esracığım ben şimdilik yatak odasının bir köşesini kullanıyorum ama bir gör çıfıt çarşısı ayrı kolilerde ayrı işler için boyaları düzenledim bir sürü koli oldu içinden çıkamayınca baza içine doldurdum çalışma yaparken bazı içinden al dolap üstünden al boyamaktan çok çalışmada kullanılacak şeyleri toparlamak yoruyor harika dileğine de kocaman bir amiiiiinnnnn diyorum canım.sevgiler...

      Sil