29 Nisan 2015 Çarşamba

vintage damarım tuttu...



       Herkese merhabalar güneş içimizi ısıtıyor nihayet bende de bir coşku bir çalışma isteği anlatamam.Eve geliyorum deli gibi temizlik yapmak  geliyor içimden sonra amaaan boş ver el işi yapayım biraz daha beklesin bahar temizliği diyorum.Kendimi boyamaya vurdum yani..Aslında geçen hafta boyadım tepsimi ama paylaşamadım kızlarımın şenliğinde fotoğraf makinemi kaybetmiştim yani ben öyle sanıyordum meğersem eve getirmişim afacanlar oynamış bu gün temizlikte çıktı piyasaya hemen kaptım biriken işleri bir baştan paylaşmaya başlayayım dedim.İlk önce hafta sonu yaptığım tepsimi paylaşmak istedim işte buyrun vintage kolaj çalışması artık biliyorsunuz ki renkli çıktı alamadığımdan memlekete her gidişimde temin edip resimlerimi kolaj yaparak değerlendiriyorum.Beyaz renge iki kat boyayıp mumladım iki kat pudra rengine boyadım , ipek transferle kırık beyaz desen çıkardım,sonra zımparalayıp alttan beyaz rengin görünmesini sağladım. 


        Antik eskitme yaptım sonra da seçtiğim resimleri dekupaj işlemini veee üç dört kat su bazlı vernikle vernikledim mat  verniğim olmadığı için parlak vernik kullandım.




           Amaçsızca boyadım keyif için o yüzden henüz sahibi belli değil ama vintage tarzı objelerin seveni çok olur elbet o da bulur yerini şimdilik sandığa...


umarım beğenirsiniz sevgiler...

11 yorum :

  1. İyiki de tutmuş! Çok güzel iş çıkmış. :)

    YanıtlaSil
  2. bahar temizliği yapmak lazım değilmi ah vakitsizlik!
    neyse havalar güzel olsun da bahar temizliği elbet yapılır:)
    bu vintage tepside yine güzel olmuş yine zarif..
    ellerine sağlık..
    öperim.

    YanıtlaSil
  3. şahane olmuş. Seni takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    http://www.bakbuharika.com/

    YanıtlaSil
  4. Ben bu aralar boşverdim temizliği . Kabus gibi bir Nisan ayını kapatmak üzereyim. Muhasebeciler bilir , çoğumuz kıştan yaza geçer baharı farkedemeyiz bile. Kurumları,kdv si,lanet ba,bs si , ay kapatması kanlı Nisan gibi. Ben bir an önce yaz gelsin istiyorum artık. Söz çok sıcak demeyeceğim. Şu vintage seveni bir ben bulamadım arkadaşım . Deneyeceğim ama hediyye edecek kimse bulamıyorum yaa. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Makineni bulmana sevindim . Bu günün yorgunluğuna bu kadar çene yaptım ya ,pes dedim kendime şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. Hep heves etmişimdir. Ama bir türlü öğrenip de yapma fırsatı bulamadım. Ama İnşallah bir gün..:)

    YanıtlaSil
  6. Hep heves etmişimdir. Ama bir türlü öğrenip de yapma fırsatı bulamadım. Ama İnşallah bir gün..:)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş, rengine, eskitmesine, kolajına hepsine bayıldım. Ellerine sağlık, çok beklemez yakında çıkar bir talibi bu güzelliğin..
    Benim de bu gün vintage damarım tuttu, temizlikten son anda u dönüşü yapıp boyadım ufak tefek bir şeyler. Amaan önce bizim gönlümüz hoş olsun da temizlik de olur sonra :))

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık görünce hoşuma gidiyor böyle yapanlar denesem mi ya deyip sonra yapılanlara bakmak daha güzel geliyor :)) Takipteyim o yüzden :)) Benim sayfama da bekliyorum :)
    http://lifeofnil.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil