1 Mart 2015 Pazar

Ahşap boyama cici bici...

           Herkese merhabalar sağlıklı mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum bizim evde hastalık kol  geziyor  önce ben sonra kızım,oğlum derken şimdi de küçük kızım ateş ve boğaz  ağrısıyla cebelleşiyor.Benim kızımda dahil  tüm hastalarımıza Allah şifa versin.Hastaneye götürdük ilaçlarını içirdik dinleniyor hazır ortalık sakinleşmişken bir şeyler yazayım istedim.Bir önceki yayında arkadaşımın eşine  hazırladığım tepsiyi paylaşmıştım ya bu gün  de güzeller güzeli  Şevval kızımız için hazırladığım kutuyu paylaşayım istedim.Kutuyu Şevvalin babası seçti bu olsun dedi kızım pembe sever dedi.Pembe rengi nedense tek başına kullanmayı sevmiyorum illaki  karıştıracağım tatlı tatlı renklerle bir arada kullanacağım.


Kutunun üstüne stencıl deseni hamutla kabartılmış desenli kağıtlardan kelebekler artık peçeteden transfer lazer kesim  ahşap anahtar aksesuar kullandım.


Yan tarfları komple pitikare desenli peçete transferi yaptım.Kapağın kenarına da mint rengi danteli kuvvetli yapıştırıcıyla yapıştırdım.İçinde puantiyeleriyle şeker tadında bir kutu oldu.arkadaşım da Şevval de çok beğendi  çok  mutlu oldu.






Bol bol  resim çektim sıkılmadan okuyun emi.Şimdilik  bu kadar sevgilerimi bıraktım.

7 yorum :

  1. Eline yüreğine sağlık bayıldım canım

    YanıtlaSil
  2. Sıkılmak ne demek büyük bir keyifle okudum, tertemiz iç açıcı bir çalışma olmuş her zamanki gibi. Güle güle kullansın sahibi. Çocuklara ve sana da geçmiş olsun, sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Minik kuşa geçmişler olsun.Kutu tek kelimeyle mükemmel olmuş ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım, kutu çok cici bayıldım elinize sağlık ;)) Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. englısh home kutuları haltetmiş te o ka!
    bu zarif, cici bici renk ve zevk sahibi kalbi çok sevdim ben!

    YanıtlaSil