4 Mart 2015 Çarşamba

ahşap boyama tepsiler...

Herkese merhabalar yeni takip etmeye başlayan arkadaşlarım için ahşap boyama tepsilerime genel bakış yazısı yazmak istedim hepsini ben yaptım hepsi yeni evlerinde sevilerek kullanılıyor bir sonraki yayın kutularımla ilgili olacak sevgiler...





















10 yorum :

  1. Hepsi birbirinden güzel modeller renkler desenler....
    Sahipleri mutlulukla kullansın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin ve desteğin için sevgiler...

      Sil
  2. Merhaba, Ezem hanım! Nihayet aranıza dönebildim. İstediğiniz gibi bol bol fotoğraflı bir post hazırlamakla meşgulüm. Ne kadar çok emek vermişsiniz. Ellerinize sağlık, favorim güllü ve çizgili olan.Eminim kullananlar çok mutlu olmuşlardır. Sevgiyle ve keyifle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa Gülay hanımcığım nasıl meraktaydım birkaç gündür anlatamam güzel haberlerle hoş geldiniz heyecanla bekliyorum eminim çok güzel çok olumlu tepkiler almışsınızdır artık açılışı yaptınız bir adım attınız inşallah devamı da gelir çok başarılı başka projelerde de imzanızı görmek istiyorum.Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

      Sil
  3. Bayildimmmm cok güzel hepsi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gamzeciğim hobi dünyamda ahşap boyama ilk sırada sanırım neler yaptığıma dair paylaşımlarım devam edecek.sevgiler...

      Sil
  4. hepsi çok güzel olmuş,özellikle ütü ve kalp şeklindeki kutulara bayıldımm
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Tepsi boyamalarınızın hepsi çok güzel duruyor. Bende yapmıştım ahşap boyama ama fırsat olmuyor işte. Ellerinize sağlık. Kolay gelsin :)

    http://arslanyusuf.blogspot.com.tr/?m=0

    YanıtlaSil