22 Nisan 2016 Cuma

vintage takı kutusu

Nihayet haftanın sonuna gelebildik. Her günüm ışık hızıyla geçerken bu hafta daha bir gevşek daha bir sıkıcı geçti benim için sonu hayır olsun inşallah.Geçenlerde bir gaz birkaç şey birden boyadım demiştim ya işte bu gün boyadığım son kutuyu da paylaşmak istiyorum.Kendi kendime konuşuyor gibi hissetmem hiç yorum alamamaktan kaynaklı belli ki ara verince terk ettiniz beni.Sessizce okuyup geçen dostlarıma da iki kelime de olsa varlıklarını hissettiren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Konuya dönüyorum hemen.Dünya tatlısı Esra nam-ı diğer Heybemdeki Huzur bloğunun sahibesi ara sıra beni mutlu edecek tatlılıklar yapar.Bana hobi malzemeleri gönderir.Bu kutuda kullandığım peçete de ondan gelen ve kıyamadıklarımdandı.


Ama kıydım işte bu güzel kutuyu süsledim.Yanları ve önü de peçete dekupajı. Eskitmeyle devam ettim, biraz danteli de çaya batırıp sararttım kuruyunca kapağa yapıştırdım.Üç kat vernik sonrası kullanıma hazır vintage takı tuka kutumuz hazır oldu. Esracığıma tekrar teşekkür ediyorum.Sizleri görsellerle başbaşa bırakıp kaçıyorum.Sevgiyle kalın mutlu hafta sonlarınız olsun.






3 yorum :

  1. Harika olmuş canım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Bu da ayrı bir güzel olmuş. Merak etme yalnız değilsin canım. Heryerden takipteyim .)

    YanıtlaSil
  3. Züleyha hanım ellerinize,emeğinize sağlık.masallah .sizin birikiminizden istifade etmek dileğiyle. Sevgiler ben aydinciktan arzu

    YanıtlaSil