15 Ocak 2015 Perşembe

Kardeş blogdan hediyeler...


         Herkese merhabalar çok yoğunum bu aralar hem evde hem iş yerinde evde kızlarımın odasını düzenlemeye çalışıyorum öyle çok büyük işler değil,kiracıyım neticede boya falan yapamadım odaya  ama ufak tefek mobilyaları boyama çalışmaları ve dekoratif boyamalar,kırlentler  falan, neyse zaten bu postun mevzusu başka.Çok  tatlı bir arkadaşımı tanıtmak istiyorum bebek şekerleri, sepetleri, takı  tasarımı ,ahşap boyama gibi el işleriyle uğraşıyor.Çok sevimli işler çıkarıyor,pek hevesli ama ortamını bulamamış. Merak eden arkadaşlarımı Gamzenin Sepetleri ' ne davet edip desteklerini esirgememelerini rica ediyorum.Gamze facebooktan takipçimdi sonra arkadaşım oldu hiç tanımıyoruz birbirimizi polimer kile merak sardığım günlerde takı malzemesi lazım yardım çağrısı diye başladığım bir yazıma adres verin göndereyim cevabını vererek girdi hayatıma uzuuuca bir sürede hayatımda ve  kalbimde olacak inşallah yüzyüze tanışma fırsatımız da olur bir gün...Cici arkadaşım yılbaşı hediyesi olarak bana bir paket göndermiş paylaşamamıştım.Bu gün hem bloğunu anlatayım hem hediyeleri için teşekkürlerimi ileteyim istedim.

 

        Bu cupcake formlu şeker kavanoz bayıldım kendisine, yanına bir kaç arkadaş alma niyetindeyim.



        Malzeme sıkıntısı çektiğim için çok güzel danteller,kurdeleler  çizgili olana,doreye ve puantiyeliye bayıldım belki takı belki hediye paketleme de kullanacağım kıyabilirsem.


            Örülerek  hazırlanmış bu kolye, canım tasarımını sana bırakıyorum demiş ama takı tasarım olayım çok zayıf araştırmalarım devam ediyor bu kolyeyle ilgili.


          Ve bu takı seti.çok beğendim benim için özel yaptırmış  çok mahçup ettin beni güzel  arkadaşım bayıldım deseni, rengi çok güzel.


           Bakın bu kolye de kendi tasarımı ahşap boncuklar ve oya ipinden küçük çiçek motifleriyle yapılmış etnik bir güzellik.Çok severek kullanacağım  yaz-kış.


canım Gamzeciğim bu güzel hediyelerin için  çok teşekkür ediyorum, hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

10 yorum :

  1. ablacım iyiki sende benim hayatıma girdin.seni görmeden cok sevdim.sen benden yeteneklisin.senin hünerlerin bambaşka degişilmez.aynı kandan candan olmasakta seni cok ama seviyorum.elbet birgün biryerde buluşacağız bunu biliyorum.nezaman başım sıkışsa sana sesleniyorumİMDATTTTTTTTTT YETİŞ diye yetişiyosun zorluklarıma uzakta olsanda bana çözümler üretiyosun tavsiyeler veriyosun.seni cok seven kardeşin olarak bende herzaman yanında olacağım bunu untma CANISI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım güzel sözlerinle,hediyelerinle,dostluğunla bana kattığın değerler için.sevgiler kucak kucak...

      Sil
  2. Böyle paylaşımlar ile dostluklar kurulduğunu görünce inanın yaptığım işten keyif alıyorum. Samimi ve kar gibi bembeyaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim blogger olmanın tadı başkaymış, paylaşmakmış anlamı gerçekten.sevgiler...

      Sil
  3. ayy ne guzel hediyeler iyi gunlerde kullanın :)

    bloguma beklerim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ziyaretinizle mutlu ettiniz bloğunuzu gezdim ve çok sevdim.sevgiler...

      Sil
  4. Ne güzel bir dostluk olmuş, insan bazen çok yakınında olan insanlarda bile bulamıyor bu içtenliği. Malzemeleri güle güle kullanın :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım çok haklısın.sevgiler...

      Sil
  5. bende mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil